Reparatii cardane Duster

Reparatii cardane Duster

Reparatii cardane Duster

Cardan Expert ofera servicii profesionale de reparatii cardane Duster.

Multi dintre prestatorii din piata reconditioneaza cardane pentru Duster, insa intr-un mod impropriu, datorita faptului ca in reparatia cardanelor acestia utilizeaza piese de calitate inferioara pentru a putea oferi un pret mai mic. Nu tot ce este ieftin este si bun. Mai ales cand este vorba de transmisia masinii dumneavoastra.

In mod normal, pentru a putea oferi garantie, cardanul se reconditioneaza in integralitate, deoarece, daca in componenta cardanului raman piese care prezinta un grad de uzura cat mai mic, acestea se vor deprecia definitiv in scurt timp, stricandu-le si pe cele noi montate (in cazul unei servisari facute partial).

De asemeni, pentru a reconditiona corect un cardan pentru Dacia Duster, trebuie inlocuite crucile cardanice si rulmentul intermediar. Crucile vor trebui ambutisate, exact ca in fabrica si NU SUDATE, deoarece prin sudura se decalesc acele pastilelor si se scurge si unsoarea din pastile, acest lucru ducand la compromiterea din start a crucii nou-montate. In concluzie trebuie OBLIGATORIU ambutisate.

In service-ul nostru se poate asigura demontarea si montarea cardanului de pe / pe vehicul, iar in atelierul nostru specializat se poate efectua interventia pentru reparatia coloanei volan in timp record: MAXIM 2 ORE.


Reparatii cardane CONTACT

Adresa: Str. Lacramioarei, Nr. 39, Sector 3, Bucuresti, cod 032082

Telefon: 0763.345.756 | 0743.318.568 | 0734.794.809

Mail: office.cardanexpert@gmail.com

Web: www.reparatiicardane.shopmania.biz | www.cardanexpert.ro | www.depozitcardane.diytrade.com  .