Reparatii cardane DAF CF

Reparatie cardan DAF CF

Reparatie cardan DAF CF

Reparatia cardanelor pentru DAF CF se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

In urma reparatiei unui cardan, acesta este echilibrat dinamic pentru o buna functionare in conditii de rulaj.

Cand operatiunea de reparatie cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de kilometri. Termenul de executie este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute.

Toate piesele utilizate in reparatia cardanelor au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale


Reparatii cardane CONTACT

Adresa: Str. Lacramioarei, Nr. 39, Sector 3, Bucuresti, cod 032082

Telefon: 0763.345.756 | 0743.318.568 | 0734.794.809

Mail: office.cardanexpert@gmail.com

Web: www.reparatiicardane.shopmania.biz | www.cardanexpert.ro | www.depozitcardane.diytrade.com  .